Vores fokus er at hjælpe vores medlemmer

DAOM skal skabe vækst for os selv og værdi for alle vores medlemmer, som alle arbejder med markedsføring, uanset om du er projektleder, some-manager, web-manager, brand-manager, kampagne-specialist eller noget helt andet.

Faglige netværksgrupper

Vores netværk fokuserer som de eneste på marketing, og tilbydes KUN til medlemmer. Du er hermed garanteret et fortroligt og lidt nørdet rum, hvor du mødes med fagkolleger

 • Vi samler netværks-grupperne efter din interesse, rolle og faglighed. Ingen sælgere eller rådgivere – kun DAOM-medlemmer
 • Du er specialist indenfor feks. SEO, SEM, SoMe, CRM/Marketing Automation, UX, Design, Content/ Nyhedsbreve eller du er CMO, Brand manager, Campaign Manager eller lign
 • Vi afholder 2 årlige netværksdage, Århus & København, hvor alle netværk bliver inviteret til en fagligt spændende dag med oplæg og hyggelig, faglig samvær. Ofte i forlængelse af en konference, se i kalenderen og tilmeld dig her
 • Grupperne har maks 18 deltagere, og medlems-skabet er til virksomheden, og kan overdrages til nye medarbejdere
 • ­DAOM udvikler indhold; inkl. 1-2 eksterne indlæg på møderne, og via erfa-besøg hos medlemmer
 • Vi arrangerer besøg i andre virksomheder, teknologi-leverandører, netværks-frokoster, & – middage

Mangler du et fagligt netværk? læs mere her

Marketing viden & værktøjer

Som Danmarks interesse-organisation med fokus på markedsføring i virksomheder tilbyder vi:

Kurser og uddannelse

Skal du bruge mere viden? Spørg os 🙂

Marketing sparring

I al markedsføring er der dele, som kan effektiviseres, så du bliver en bedre markedsfører, og får anerkendelse af chef, kolleger og medarbejdere. Spørgsmålet er hvilke indsatser, der giver mest mening for netop din markedsføring, feks:

 • Er samarbejdet med bureaet i krise? Hvordan briefer jeg mit bureau?
 • Hvor er det største vækstpotentiale i din markedsføring – er det feks effekten i medieindkøbet? Din 1. parts-data-strategi?
 • Er du er i tvivl om du bruger det rette bureau? skal du skifte? hvordan laver jeg et godt pitch?
 • Skal du ansætte eller afskedige, skal udvide eller spare? ændre på organiseringen?
 • Hvordan skal jeg konkret udvikle min medie-sammensætning eller kampagne?
 • Du har etiske problemstillinger, feks omkring dit brand og grøn markedsføring mm
 • Karriere-rådgivning, både til chefer og medarbejdere, og selvfølgeligt dybt fortroligt. Naturligvis.

Skriv til os, og vi finder en løsning, som kan være alt fra 1 times teams-møde, en række samtaler eller en fordybelse med en specialist.

Har du en marketing udfordring vi kan hjælpe med?

Har du brug for juridisk hjælp?

Vi har i foreningen adgang til landets førende marketing–jurister, og medlemmer kan benytte sig af denne service til marketing-spørgsmål for virksomheden. Både via Dansk Erhverv, som bla tilbyder en række webinarer og medlems-møder om eks. GDPR, samtykke,  markedsførings-ret, grundkurser mm.
Se mere her

For konkrete sager, tvivl-spørgsmål og spørgsmål har vi en særskilt aftale med “Markedsførings-juristerne” hos LIGA Advokater; Jane Frederikke Land & Ulrikka Folkmann Schjerbeck. Jane er medlem af Højesteretsskranken og bestyrelsen for Dansk Forening for Markedsføringsret.

Skriv til Thomas Kragh på thomas@daom.dk hvis du har behov for juridisk hjælp

Har du brug for kommunikationshjælp?

For konkrete sager, tvivl-spørgsmål og spørgsmål har vi en særskilt aftale med Geelmuyden.Kiese (et af verdens største kommunikations-bureauer)

Krisehotline 

­Geelmuyden Kiese har specialudviklede værktøjer til at træffe de rigtige beslutninger og sikre det rette informationsflow til de rette interessenter. Derfor er GKs krisetelefon også altid åben, og GK står klar 24 timer i døgnet til at hjælpe med alt fra risikovurderinger og beredskabsplaner til krisesimulering og kriserådgivning.

­Som medlem af DAOM får du adgang til 5 timers rådgivning af GKs krisespecialister, som kan hjælpe dig bedst muligt gennem de kritiske første timer af krisen.

GreenScreening

­Geelmuyden Kiese har udviklet en metode til screening af grønne budskaber – GreenScreening. Den er baseret på forskning, lovtekster og samt nationale/internationale standarder på området, herunder bl.a. Forbrugerombudsmandens retningslinjer – og samler alt dette i ét værktøj. Metoden er i praksis risikostyring, idet vi systematisk kan opfange og evt. justere budskaber, som kan være i risiko for greenwashing-anklager. Den kan anvendes på alt fra korte tekster og SoMe-opslag, til pressemeddelelser, årsrapporter og hele hjemmesider. 

­Som medlem af DAOM tilbydes I en gratis GreenScreening af en kortfattet, sammenhængende tekst (max 300 ord ren tekst, eller 150 ord + billede) med efterfølgende rapport, gennemført af Geelmuyden Kieses specialister.

Medlemsfordele & rabatter

Vi har i foreningen adgang til en masse rabatter via vores medlemsskab af Dansk Erhverv. Nogle aftaler har virket i flere år og andre er nye. Fælles for dem alle er, at de er tilbud til alle medlemmer af DAOM.

Pt er der specifik DAOM-rabat hos:

 • Supergavekortet.dk – til dine konkurrencer, events, kunde-gaver mm
 • 25% rabat på LogBuy: rabataftaler på alt fra Apple og Apollo til ZOO og Zalando

Vi udvider løbende listen …

Se mere her

Tag fat i os, hvis du vil høre mere:

Kontakt

Direktør: Thomas Kragh
thomas@daom.dk
+45 5139 3347