Sådan vil vi være mest for dig

Alt hvad vi gør, handler i sidste ende om at skabe vækst for vores medlemmer. Vækst i faglig og personlig udvikling og vækst i kroner og ører.

Vision

At være den samlende stemme for alle markedsførende virksomheder i Danmark.

Mission

Som den samlende stemme for markedsførende virksomheder i Danmark, er det foreningens mission at skabe vækst for marketingprofessionelle, for brands, for virksomheder og for det samfund, vi er en del af og bidrager til.

Ambition

Om 2 år har foreningen 150 medlemmer og 3 medarbejdere; en service/event-koordinator, en kommunikationsmedarbejder og en direktør, der tegner foreningen udadtil.

Foreningen er dagsordenssættende i medie- og marketingbranchen og i forhold til lovgivere gennem et aktivt og erfaringsudvekslende netværk i hele Danmark, der formulerer fælles løsninger på fælles udfordringer.Foreningen har få ydelser/events, men de har alle ry for at være af exceptionel høj kvalitet og er som udgangspunkt tænkt digitalt og med forbundne ydelser før, under og efter.

Foreningens onlineressource er det første sted, medlemmer går hen, når de har brug for viden, hjælp, værktøjer og erfaringsudveksling.