Om DAOM

Danske Annoncører og Markedsførere har en frivillig bestyrelse, som er valgt blandt dens medlemmer.

Michael Stein

Michael Stein

Formand
Head of Marketing
Semler Mobility

Kim Bagdonas Jørgensen

Kim B. Jørgensen

Nordic Head of Digital Media & CRM
Food Folk Danmark

Pia Niemann

Pia Niemann

Næstformand
Marketingdirektør
Coop

Jesper Thyssen

Jesper Thyssen

Tidl. Danske Spil

Frederik Scholten

Frederik Scholten

Head of Marketing and Proposition
3 Danmark

Kim Olesen

Kim Olesen

General Manager
Kindred Group

Medarbejdere

I sin opstart har foreningen én medarbejder.

Holger Wilcks

Holger Wilcks

Direktør
DAOM

Historie

Ved udgangen af 2020 måtte Dansk Annoncørforening, der siden 1947 har varetaget danske annoncørers interesser i forhold til lovgivere og samarbejdspartnere, dreje nøglen om. Nedlukningen i forbindelse med COVID-19 pandemien havde overbebyrdet en allerede anstrengt økonomi.

For en gruppe af CMO’er fra nogle af Danmarks største virksomheder, var det en lejlighed til at genopfinde, hvad en samlende forening for markedsførende virksomheder skal gøre for sine medlemmer. Med støtte og opbakning fra bl.a. Dansk Erhverv gik en arbejdsgruppe herefter i gang med at definere formål, fokus og forretning for en ny forening: Danske Annoncører og Markedsførere, DAOM.

Foreningen blev dannet på en stiftende generalforsamling 3. december 2020 og med virkning fra 1. januar 2021. Den er derfor stadig i sin vorden. Vil du være med til at skabe rammerne for fremtidens danske forening for markedsførende virksomheder, er det derfor nu, du skal engagere dig. Kontakt Holger Wilcks fra DAOM på telefon 2621 0045 eller pr. mail til holger@daom.dk for at høre, hvordan du kan deltage.